Kultur og events

Løvens Hule-succes åbner på FÆNGSLET: LOCKED Escape Rooms

Foto: FÆNGSLET

FÆNGSLET er gået sammen med succesvirksomheden LOCKED fra Løvens Hule og åbner nu helt nye Escape Rooms i Horsens.

FÆNGSLET er garant for gode oplevelser, og nu kan oplevelsesvirksomheden i samarbejde med LOCKED også tilbyde en sjov og udfordrende aktivitet til familier, venner og kollegaer – nemlig Escape Rooms. 

“Vi ser meget frem til at åbne de nye Escape Rooms sammen med Locked. Det er jo oplagt at skulle bryde ud af et escape room i et tidligere fængsel, så sammen med Locked kan vi nu invitere indenfor til endnu en særlig oplevelse,” siger kultur- og eventleder Nana Renée Andersen. 

“Vi er meget begejstrede for samarbejdet. FÆNGSLET har de helt perfekte omgivelser til at skabe den helt rigtige stemning for vores nye Escape Room-koncept,” siger medstifter af LOCKED Martin Høeg. 

Den 27. maj åbnes dørene op til de nye Escape Rooms, hvor gæster vil blive lukket inde i skibscontainere og i løbet af en time, skal de løse en række gåder for at komme fri. 

“Under corona har vi haft god tid til at tænke over, hvordan vi kunne tage Escape Rooms til et højere og endnu uset niveau i Danmark. Her har vi kort fortalt implementeret vores Escape Rooms i verdens største skibscontainere. Det har været vores til dato største investering og resultatet er også blevet de bedste Escape Rooms, vi nogensinde har lavet. Vi er selv meget begejstrede, og vores tests viser heldigvis, at vores gæster er enige,” siger Martin Høeg. 

LOCKED medvirkede i Løvens Hule i 2021, hvor de fik Mia Wagner og Jan Lehrmann med som investorer. Og Jan Lehrmann er begejstret for den helt nye type Escape Rooms i skibscontainere:  

“Det er vildt, hvor stor en 40 fods container opleves indvendig med den rigtige indretning. Det muliggør at møde ønsket om Escape Rooms i Horsens på en meget fleksibel måde kombineret med containernes superhøje oplevelseskvalitet.” 

De nye Escape Rooms er oplagte for venner og familier til eksempelvis polterabender eller for firmaer, der vil supplere deres konferenceoplevelse på FÆNGSLET med teambuilding. 

LOCKED er Danmarks største udbydere af Escape Rooms og har, foruden den kommende afdeling i Horsens, 8 Escape Room-afdelinger i Danmark (Aarhus, Odense, Kolding, Randers, Herning, Holstebro, Esbjerg og Søndervig). 

LOCKED & FÆNGSLET åbner de nye Escape Rooms den 27. maj – alle ledige tider kan ses og bookes både via FÆNGSLETs og LOCKEDs hjemmeside. 

Åbningstiderne vil være torsdag til søndag.

Kommentarer