Magaxin

Gør lidt for stemningen på arbejdspladsen

Artiklen er sponsoreret.

Det er en rigtig god idé at sørge for, at dine medarbejdere er glade på arbejdspladsen. Sådan kan du nemlig blive kåret til årets chef, og der er som altid mange veje til succes, og i denne inspirationsartikel kan du få ideer til, hvad du kan gøre, for at gøre dine medarbejderes arbejdsdag til en succes. Du kan nemlig bestille alt fra Firmafrugt Aarhus med Frugt, FirmaFrugt & frugtordning erhverv til at arrangere en hyggelig sommerfest for dine medarbejdere.

Tilmelding til sommerfest med firmafrugt i hånden

Hvis du går og overvejer at arrangere en sommerfest, så er det en god ide allerede i dag at hænge en seddel op i jeres fælles opholdsrum eller kantine. Her kan du lave en liste med forskellige dato-muligheder, og så kan medarbejderne hver især afkrydse, hvilken dag, som de har mulighed for at deltage, så du kan fastlægge den dato, hvor flest mulige deltagere kan være med. Imens de sætter deres kryds, kan de nyde et stykke frugt eller noget af den kage, som du har bagt og taget med til kantinen. Det er nemlig også en måde til at skabe lidt forkælelse løbet af arbejdsdagen, når der er lækre snacks.

Hvad skal du have styr på?

Hvis du virkelig tager det alvorligt og vil arrangere en sommerfest, så kan du jo også spørge, om der er en eller to af dine medarbejdere, som har lyst til at hjælpe dig med at arrangere den. Udover at fjerne lidt af arbejdet fra dig selv, så får du også ideer og input fra andre, og det kan være en rigtig god ide, når man gerne vil lave en succesfuld fest. Desuden er det også en god ide allerede i dag at få bestilt noget mad udefra, så er du sikker på, at du ikke selv skal stå i køkkenet hele dagen. Tilbage er der kun at ønske dig og dine medarbejdere en god sommerfest. 

Kommentarer