Underviser: Anne-Mette Zacho. Det superlækre vietnamesiske køkken bugner af sprøde grønsager, lækre dips og supper. Det er fornemt til dig, som gerne vil undgå gluten og laktose og desuden ønsker at skære ned på kødet.
Bliv inspireret til aftensmaden.
Det vietnamesiske køkken er mildt og knap så chilistærkt som for eksempel det thailandske køkken. Derfor er det et godt sted at starte sin asiatiske kulinariske rejse. Vi bruger friske grønsager som gulerødder, agurk, bønnespirer, slikærter, rød peber, koriander, salat og kål. Desuden eksperimenterer vi med stjerneanis, peanutbutter, fiskesauce, soya, ingefær, hvidløg, nelliker, kalvekød, kylling, ris og nudler. Kom og lær mere om dette skønne køkken.
Råvarene er inkluderet i kursusprisen
Medbring bøtter eller poser til rester, egne drikkevarer og eventuelt en egen kokkekniv.
Hold: 3821119000.
Pris: 325 kr