Horsens

Clairvoyant Sebbastian Lorantius

Pressefoto

Et spirituelt foredrag med klarsynsdemonstration.

Horsens Ny Teater inviterer til “en livsbekræftende aften med viden, forståelse & budskaber fra åndernes verden med clairvoyant medie Sebbastian Lorantius”.

Spiritualitet er ikke for enkelte udvalgte. Denne aften vil der være fokus på den naturlighed det er at have kontakt til det åndelige, og ikke for at overbevise nogen om noget.

”Mellem mennesker og ånder” er et spirituelt foredrag med klarsynsdemonstration, og et eksklusivt jubilæumsarrangement med Sebbastian Lorantius, der starter ud med en kort introduktion til Sebbastians vej ind i det spirituelle, hvor han forudså et familiemedlems død. Derefter vil der være en demonstration af kontakt med den åndelige verden. Det betyder at flere blandt publikum vil modtage et budskab fra en kær afdød, eller måske modtage en clairvoyant besked. Derefter vil der være foredrag, hvor du som deltager er med til at præge foredragets emne, da der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. På den måde kan vi komme omkring alt mellem himmel og jord. Det er vigtigt at du kommer med åbenhed og er indstillet på at bidrage med god energi til en fælleskabsfølelse, for at alle får den bedst mulige oplevelse i selskab med ånderne.

  • Ikke alle får budskaber, og du kan derved ikke forvente at få svar eller at høre fra bestemte afdøde.
  • Åbenhed blandt publikum er en nødvendighed, hvilket bidrager til et godt flow og en høj energi arrangementet igennem. 
  • Aktiv deltagelse er en forudsætning for deltagelsen, specielt hvis du vil modtage et budskab. Dette betyder, at kommer der en beskrivelse af en afdød eller et clairvoyant budskab, som du kan relatere til, så skal du reagere klart og tydeligt, så flowet under arrangementet opretholdes.

Praktisk information

Lokation: Horsens Ny Teater – Store Sal

Tidspunkt: onsdag den 10. maj 2023 

Pris: 255 kr. inkl. gebyr. – billetterne kan købes hos Horsens Ny Teater – www.hnt.dk 

Arrangør: Horsens Ny Teater

Kommentarer