Horsens

AC/DC – UK kommer traditionen tro tilbage!

Foto: Horsens Ny Teater

Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! Efter flere udsolgte og stemningsfyldte koncerter, kommer AC/DC UK tilbage til Horsens! De garanterer for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands. 

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med hundredvis af koncerter over hele verden, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter!

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De har optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Praktisk information

Lokation: Horsens Ny Teater – Store Sal

Tidspunkt: fredag den 14. april 2023 

Pris: 280 kr. inkl. gebyr. – billetterne kan købes hos Horsens Ny Teater – www.hnt.dk 

Arrangør: Horsens Ny Teater

Kommentarer